Biomechanica en meten

Een echte opfris-les

Op veler verzoek! Een echte opfris-les. Uitleg over ‘de normale voet’ welke (gewrichts-) standen horen daar bij, wanneer begin je het een holvoet te noemen en wanneer een platvoet? Hoe herken je voorvoetvarus en voorvoetvalgus, welke retrograde inwerking van kracht heb je van voorvoetinversie en voorvoet eversie?

U heeft zelf invloed op het lesprogramma door van te voren een verzoek in te dienen welk onderwerp u behandeld wilt zien.

Cursus als e-learning

Klik op de onderstaande knop om naar de e-learning te gaan:

Naar e-learning

Onderwerpen

Hoe herken je voorvoetvarus en voorvoetvalgus, welke retrograde inwerking van kracht heb je van voorvoetinversie en voorvoet eversie?

Passagesyndroom van het talocrurale gewricht en de lengte van de triceps surae, de hakhoogte van de schoen en instabiliteit van TMT-I en de gevolgen voor de laterale bundel van de fascia plantaris.

Het windasmechanisme, wat zijn de gevolgen voor de laterale MTP-gewrichten als de hallux niet extendeerd in de afzet? Doel is het inzicht te vergroten van processen die kunnen leiden tot pathologie.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor registerpodologen en podotherapeuten die hun praktische kennis over biomechanica va de voet willen opfrissen.

Docent(en)

Deze cursus wordt gegeven door:

Robert Wonink

Accreditatie

Deze cursus wordt geaccrediteerd door: KABIZ- 3 punten.

Kosten

€ 150,00 excl. 21% BTW.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor deze cursus? Klik dan op de onderstaande knop en vul uw gegevens in.

Inschrijven e-learning

Deel deze pagina