Let op: annulering dissectie cursus

Helaas moeten wij u mededelen dat wij, in verband met de coronamaatregelen, genoodzaakt zijn onze reis naar Barcelona te verzetten.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn en/of de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit hier melden.

Klinische en chirurgische dissectie cursus in Barcelona

Voor voet en enkel specialisten is kennis van en inzicht in de chirurgische anatomie onmisbaar. Reis daarom met ons af naar Barcelona voor een cursus in klinische en chirurgische dissectie onder leiding van prof. dr. Miquel Dalmau Pastor.

Hospital del Mar

Doelgroep

Deze dissectiecursus is georganiseerd voor voet en enkel specialisten:

 • Podotherapeuten
 • Registerpodologen
 • Fysiotherapeuten
 • Orthopedisch chirurgen
 • Sportartsen

Programma

Klik op onderstaande knop voor een overzicht van het volledige programma.

Bekijk programma

Dissectie cursus Barcelona

Professor

Prof. dr Miquel Dalmau Pastor

Hoogleraar anatomie aan de Universiteit van Barcelona
Miquel is o.a. opgeleid door Pao Golano en lijkt zijn meester nu te overtreffen met zijn geweldige kennis van de anatomie van voet en enkel. Van oorsprong is hij podotherapeut en fysiotherapeut. Hij is als patholoog-anatoom verbonden aan GRECMIP (Groupe de Recherche et dÉtude en Chirurgie Mini-Invasive du Pied).

Accreditatie

Accreditatie aangevraagd voor:

 • Podotherapeuten
 • Registerpodologen
 • Fysiotherapeuten
 • Orthopedisch chirurgen
 • Sportartsen

Praktische informatie

Datum

Donderdag 22 & vrijdag 23 juli 2021

Locatie

Hospital del Mar
Passeig Marítim de la Barceloneta, 25 - 29
Barcelona, Spanje

Voertaal

Engels

Aantal plaatsen

Maximaal 30 plaatsen

Wanneer het maximale aantal inschrijvingen is bereikt, kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. In het geval van een annulering zullen we de aanmeldingen op de wachtrij benaderen voor een inschrijving.

Alle studenten krijgen de beschikking over:

 • Scalpel / handvat no.4
 • Blade nr. 24
 • Adson pincet met tanden
 • Adson pincet zonder tanden
 • Iris / Metzenbaum schaar
 • Gaas
 • Operatiekleding sets

  Hospital del Mar

 • Investering

  Prijs

  • Prijs per persoon: €587,75 (exclusief BTW en reis- en verblijfskosten)
  • Inclusief: Eén voet voor twee studenten
  • Inclusief: Koffie en thee in de pauzes en lunch
  • Inclusief: Cursus-diner met de professor
  • Inclusief: Certificaat van deelname
  • Inclusief: Syllabus met lesmateriaal en referentiemateriaal

  Algemene voorwaarden

  Voor de Dissectiecursus Barcelona zijn de Algemene voorwaarden PEP van toepassing. Zie hiervoor: algemene voorwaarden.

  In de algemene voorwaarden leest u in artikel 6 alles over annuleren van een opleiding. Omdat de dissectiecursus in het buitenland plaatsvindt zijn, de voorwaarden m.b.t. annulering iets anders dan bij onze andere opleidingen. Zo is er een aanvulling op lid 1 te weten lid 1.b. Daarnaast is lid 3 gewijzigd. Hieronder kunt u zien welke voorwaarden van toepassing zijn op annulering van de dissectiecursus:

  Artikel 6 – Annulering opleiding

   1. Indien het aantal aanmeldingen voor een bepaalde opleiding of een bepaalde opleidingsmodule naar het oordeel van PEP onvoldoende is, staat het PEP vrij om met de klant overeen te komen dat de betreffende opleiding of de betreffende opleidingsmodule op een andere opleidingslocatie, andere datum en/of ander tijdstip zal worden gevolgd. Indien PEP en de klant geen overeenstemming bereiken over deze wijziging(en), dan heeft de klant het recht de betreffende opleiding of de betreffende opleidingsmodule kosteloos te annuleren. De klant is in dit geval gehouden de kosten voor de reeds aangeboden opleidingsonderdelen te voldoen.
   2. Indien noodzakelijk is te annuleren in geval van een pandemie, houden wij ons aan de nationale en internationale regels en adviezen. Mocht de snijzaal niet meer toegankelijk zijn of het vliegverkeer stil gelegd worden en dus de vlucht of de cursus niet door kan gaan. Zal een andere datum voor de cursus gepland worden. U krijgt dan uw scholingskosten teruggestort en u kunt zich weer inschrijven wanneer de nieuwe datum bekend is. PEP aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid over uw gemaakte reis- en verblijfskosten.
  1. Voorafgaand aan de aanvang van een opleiding heeft de klant het recht de betreffende opleiding te annuleren. De annulering kan uitsluitend via het herroepingsformulier op de website of anderszins schriftelijk plaatsvinden. Als moment van ontvangst door PEP van de annulering geldt in het geval van (i) een brief: de datum van de poststempel, en (ii) een e-mail: de verzenddatum van de betreffende e-mail. De geplande aanvangsdatum van de (verplaatste) opleiding geldt als uitgangspunt bij het bepalen van de hoogte van de kosten van de annulering zoals bedoeld in artikel 6 lid 3 en lid 4.
  2. In geval van annulering zoals bedoeld in artikel 6 lid 2 geldt (onverminderd de bedenktijd zoals bedoeld in artikel 7 in geval van een overeenkomst op afstand indien van toepassing) dat PEP gerechtigd is, de volledige kosten bij de klant in rekening te brengen, wanneer de klant de cursus na 2 maanden voorafgaand aan de start van de cursus annuleert. Dit houdt in dat annuleren van de dissectiecursus kosteloos kan tot en met 21 mei 2021. Na deze datum worden kosten in rekening gebracht:

   - bij annulering in de periode tussen 22 mei 2021 tot en met 21 juni 2021: 50% van de prijs;

   - bij annulering in de periode tussen 23 juni 2021 tot en met 22 juli 2021: 100% van de prijs.

  3. In geval de klant een opleiding annuleert nadat deze door PEP is verplaatst op verzoek van de klant zoals bedoeld in artikel 7 lid 6, geldt dat PEP gerechtigd is de volgende kosten bij de klant in rekening te brengen:

   - bij annulering in de periode tussen de datum van verplaatsing en twee weken voor aanvang van de verplaatste opleiding: 50% van de prijs;

   - bij annulering korter dan twee weken voor aanvang van de verplaatste opleiding: de totale prijs.

  4. In geval de klant een opleiding annuleert nadat deze door PEP is gewijzigd op verzoek van de klant zoals bedoeld in artikel 7 lid 7, geldt dat PEP gerechtigd is de volgende kosten bij de klant in rekening te brengen:

   - bij annulering in de periode tussen de datum van de wijziging en twee weken voor aanvang van de gewijzigde opleiding: 50% van de prijs van de opleiding waarvoor de klant oorspronkelijk (dus voor de wijziging) stond ingeschreven, tenzij de prijs voor de gewijzigde opleiding meer bedraagt dan de prijs voor de oorspronkelijke opleiding, in welk geval 50% van de prijs van de gewijzigde opleiding in rekening wordt gebracht;

   - bij annulering korter dan twee weken voor aanvang van de gewijzigde opleiding: de totale prijs van de opleiding waarvoor de klant oorspronkelijk (dus voor de wijziging) stond ingeschreven, tenzij de totale prijs voor de gewijzigde opleiding meer bedraagt dan de totale prijs voor de oorspronkelijke opleiding, in welk geval de totale prijs voor de gewijzigde opleiding in rekening wordt gebracht.

  5. In het kader van hetgeen hierboven bepaald heeft te gelden dat indien onomstotelijk komt vast te staan dat met het oog op de redelijkheid en billijkheid met afwijkende percentages moet worden gewerkt, partijen in dat licht met elkaar in overleg zullen treden.

  Inschrijven voor deze cursus

  Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe datum bekend is voor deze cursus? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  Deel deze pagina