PEP je kennis op!

Met ons Podo Educatie Programma in 2020

Het Podo Educatie Programma (PEP) biedt in 2020 een zeer uitgebreid aan bod in kennis en vaardigheden voor een ieder die meer wil leren over voeten en alles hier omheen. Onze scholingen worden in veel gevallen zowel op locatie als via e-learning aangeboden. We gaan in 2020 gelijk goed van start met geweldige gastdocenten!

Scholing op locatie of e-learning?

De scholingen van het Podo Educatie Programma worden in veel gevallen zowel op locatie als via e-learning aangeboden. Per scholing staat vermeld in welke vorm(en) deze zal worden uitgevoerd. Bij scholing op locatie zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je op tijd in!

De releasedatum van een e-learning

De scholingen die als e-learning worden aangeboden, worden eerst als contact-les op locatie aangeboden. Deze les wordt daarna geschikt gemaakt als online scholing. Meestal zit er een aantal weken tussen de fysieke les en de release online. Een aantal scholingen staan nog niet gepland om als e-learning aangeboden te worden. Zou jij een bepaalde scholing liever online willen volgen laat het ons weten!

Accreditatiepunten

In het Podo Educatie Programma treft u scholingen die we laten accrediteren voor diverse beroepsgroepen. Per scholing staat vermeld voor welke beroepsgroep accreditatie aangevraagd zal worden. Staat jou beroepsgroep er niet bij? Laat het ons weten! Wij zullen proberen ook voor jou beroepsgroep accreditatie aan te vragen.

Voor de scholingen op locatie is aanwezigheid nodig voor het behalen van accreditatiepunten. Om accreditatiepunten voor scholingen in de e-learning is het belangrijk dat alle studieonderdelen afgerond zijn en dat de eindtoets met voldoende wordt afgesloten.

Inschrijven

Inschrijven voor scholingen uit het aanbod van het Podo Educatie Programma kan door te navigeren naar de desbetreffende scholing en op 'inschrijven' te klikken.

Als u vragen heeft over het inschrijven voor een scholing, dan kunt u ook altijd contact opnemen met 085-2736200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..