PEP je kennis op!

Met ons Podo Educatie Platform in 2020

Het Podo Educatie Platform (PEP) biedt in 2020 een zeer uitgebreid aan bod in kennis en vaardigheden voor een ieder die meer wil leren over voeten en alles hier omheen. Onze cursussen worden in veel gevallen zowel op locatie als via e-learning aangeboden. We gaan in 2020 gelijk goed van start met geweldige gastdocenten!

Cursus op locatie

De cursussen van het Podo Educatie Platform worden op locatie aangeboden. Op locatie zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je op tijd in!

E-learning

De cursussen die als e-learning worden aangeboden, zijn eerst als contact-les op locatie aangeboden geweest. Deze les is daarna geschikt gemaakt als online cursus.

Accreditatiepunten

In het Podo Educatie Platform treft u cursussen die we laten accrediteren voor diverse beroepsgroepen. Per cursus staat vermeld voor welke beroepsgroep accreditatie aangevraagd zal worden.

Voor de cursussen op locatie is aanwezigheid nodig voor het behalen van accreditatiepunten. Om accreditatiepunten voor cursussen in de e-learning is het belangrijk dat alle studieonderdelen afgerond zijn en dat de eindtoets met voldoende wordt afgesloten.

Inschrijven

Inschrijven voor cursussen uit het aanbod van het Podo Educatie Platform kan door te navigeren naar de desbetreffende cursus en op 'inschrijven' te klikken.

Als u vragen heeft over het inschrijven voor een cursus, dan kunt u ook altijd contact opnemen met 085-2736200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deel deze pagina