PEP je kennis op!

Met ons Podo Educatie Platform in 2020

Het Podo Educatie Platform (PEP) biedt in 2020 een zeer uitgebreid aan bod in kennis en vaardigheden voor een ieder die meer wil leren over voeten en alles hier omheen. Onze scholingen worden in veel gevallen zowel op locatie als via e-learning aangeboden. We gaan in 2020 gelijk goed van start met geweldige gastdocenten!

Scholing op locatie

De scholingen van het Podo Educatie Platform worden op locatie aangeboden. Op locatie zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf je op tijd in!

E-learning

De scholingen die als e-learning worden aangeboden, zijn eerst als contact-les op locatie aangeboden geweest. Deze les is daarna geschikt gemaakt als online scholing.

Accreditatiepunten

In het Podo Educatie Platform treft u scholingen die we laten accrediteren voor diverse beroepsgroepen. Per scholing staat vermeld voor welke beroepsgroep accreditatie aangevraagd zal worden.

Voor de scholingen op locatie is aanwezigheid nodig voor het behalen van accreditatiepunten. Om accreditatiepunten voor scholingen in de e-learning is het belangrijk dat alle studieonderdelen afgerond zijn en dat de eindtoets met voldoende wordt afgesloten.

Inschrijven

Inschrijven voor scholingen uit het aanbod van het Podo Educatie Platform kan door te navigeren naar de desbetreffende scholing en op 'inschrijven' te klikken.

Als u vragen heeft over het inschrijven voor een scholing, dan kunt u ook altijd contact opnemen met 085-2736200 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..